به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای قزوین در متن این حکم که به امضاء محمد جوانبخت رئیس مجمع عمومی رسیده؛ آمده است:
جناب آقای منصور ستوده
نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی و به استناد مصوبه مجمع عمومی مورخ 1404/02/21 و به پیشنهاد مصوبه شماره م/ه/1404/144 هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقه ای قزوین، به موجب این حکم برای مدت دو (2) سال به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مذکور تعیین و منصوب می شوید.
انتظار می رود با هماهنگی، همکاری و جلب مشارکت کلیه عوامل ذیمدخل در مدیریت منابع آب، نسبت به پیشبرد اهداف، سیاست ها و برنامه های ابلاغی دولت چهاردهم و وزارت نیرو و اجرای وظایف ذیل، اهتمام ویژه بعمل آورید.
ازخداوند متعال توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمت رسانی مؤثر به مردم شریف آن استان در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خواستارم.